––> +

Etaminys antialergic – scurta analiza rezultate clinice

    In perioada 2014-2017 am utilizat in tratarea alergiilor la polen, praf de casa, venin de albine, venin de viespe si alergie aquagenica produsul Etaminys. Acest remediu este rezultatul unei idei dezvoltate in anii `90 de catre Prof. Roch Domerego, vicepresedinte al Comisiei de Apiterapie a Apimondia o lunga perioada de timp. In virtutea relatiilor excelente intre Apimondia si Cuba, tara preocupata de medicina complementara, acest produs a fost testat acolo prin bunavointa autoritatilor si cu sprijinul unei echipe medicale. Procentul de succes rezultat a fost senzational, de 87%, fara efecte secundare.
    Produsul a fost initial realizat in Belgia, incepind cu 1999, sub numele Allermin.  Apoi in Franta sub numele Etaminys, pentru mai multi ani, de unde l-am si importat la inceput.
    Incepind cu anul 2017 acest remediu este realizat doar in Romania la Melidava.
         
    Am avut timp de trei ani, intre 2014-2017, in fiecare an peste 100 de utilizatori diferiti. Peste 90% dintre ei reclamau alergii la polen si praf de casa. Putem afirma ca rata de succes pe care am obtinut-o pe parcursul acestor trei ani, cand am fost rezervati cu publicitatea, este de fapt chiar mai buna, si depaseste 90%.
    Mentionam doua situatii mai deosebite, a caror cunoastere poate fi utila si altor persoane. Utilizarea acestui produs este bine sa se faca nu doar citind informatiile de pe ambalaj, ci comunicind si fiind in relatie cu furnizorul sau producatorul.
    Una dintre ele face referire la o situatie care poate fi catalogata drept insucces. Unui roman plecat in Spania i-a recomandat un membru al familiei sale sa utilizeze Etaminys pentru o alergie la polen, pe care nu a avut-o in Romania ci o dezvoltase dupa mutarea acolo. Noi nu am comunicat niciodata cu persoana in cauza, ci doar cu soacra domniei sale. Mai mult am aflat ca persoana respectiva la ceva vreme dupa ce a ajuns in Spania s-a apucat sa fumeze narghilea. Alimentatia era si ea mult modificata. Cam dupa un an i-a aparut si alergia la polen. Fumatul in sine si cine stie ce substante inhalate prin diverse metode pot induce sensibilitati diverse, si in conditiile in care nu se renunta la aceste obiceiuri nesanatoase nici nu se poate spera intr-o rezolvare a unor probleme de sanatate serioase. Din pacate nu am obtinut rezultate in acest caz.
    A doua, practic in continuarea ideii de comunicare si colaborare, se refera la faptul ca un pacient a avut nevoie sa dilueze remediul pentru a avea efectul scontat.
    Urmare experientei practice acumulata, putem spune in cel mai responsabil mod ca Etaminys este o solutie naturala in tratarea alergiilor la polen, praf de casa, venin de albine, viespe si alergia aquagenica.
    Pentru mai multe informatii cititi Etaminys – contra alergie la polen, praf, venin de albine

                                                  Melidava
(postat 01.05.2018)In conformitate cu legislatia drepturilor de autor, daca nu aveti un acord scris din partea Melidava, puteti prelua maxim 500 caractere din articolul care va intereseaza, daca precizati sursa si inserati vizibil link-ul articolului.