––> +

Ce inseamna propolis purificat 95% ?

In conferintele internationale la care am luat parte, unde se prezinta rezultate ale cercetarilor din laboratoare si Universitati de pe intreg mapamondul, nu s-a vorbit niciodata despre propolis purificat.

Din punct de vedere tehnic, nu este posibil, dat fiind ca propolisul brut este o masa compacta, rasinos-ceroasa, lipicioasa, ce contine substante active termolabile, unele volatile. El poate fi supus unor tehnici de extractie, insa nu de purificare.

Din punct de vedere lingvistic este un non-sens. Cuvantul “pur” cuprinde sensul de “in intregime” adica 100% lipsit de impuritati. "A purifica" inseamna a extrage 100% impuritatile din materialul supus unui asemenea procedeu. Orice procent inferior, fie chiar si 99%, exclude subiectul din intelesul de “purificat”.

 

28.08.2013In conformitate cu legislatia drepturilor de autor, daca nu aveti un acord scris din partea Melidava, puteti prelua maxim 500 caractere din articolul care va intereseaza, daca precizati sursa si inserati vizibil link-ul articolului.