––> +

Alergii sezoniere si la venin de albine - profilaxie

Iarna aceasta s-a manifestat pana acum mai primavaratic ca niciodata. Vremea fiind mai calda decat de obicei la aceasta data, gandul ne duce deja la anotimpul florilor. Bucurie pentru vedere, desfatare pentru miros si odata cu acesta necaz pentru cei care va stiti a suferi de alergii sezoniere.

Nu vrem sa va intristam de pe acum, ci sa va propunem o solutie timpurie contra disconfortului alergiilor, mai ales in ca in ultimii ani sezonul alergiilor a inceput mai devreme, datorita aparitiei unor plante si respectiv polenuri alergene noi pe teritoriul Romaniei.
             
In 2014 am reusit sa atragem pe piata romaneasca un produs pe care il vizam de mai mult timp, stiindu-l eficient in alergiile sezoniere. De atunci am recomandat Etaminys multor persoane suferinde iar rezultatele au adus bucurie atat lor cat si noua. Am adunat experienta in administrare, atat in episoade acute, cat si subacut sau profilactic, ceea ce ne imboldeste sa mergem mai departe.

Una dintre intrebuintarile valoroase este cea profilactica. Luat dinainte de venirea sezonului florilor atenueaza simptomatologia alergica cunoscuta din sezoanele anterioare. Iar in cazurile mai putin severe, simptomele nu mai apar deloc.

Acest lucru este posibil deoarece remediul actioneaza ca un desensibilizator fata de polenurile alergene. Asadar, sistemul imunitar pregatit dinainte de sezon, nu va mai reactiona cand va intra in contact cu ele. Aceasta actiune este cea mai importanta, deoarece conduce la eliminarea completa a alergiei, daca tratamentul se continua in mod corect.

In scop profilactic se poate deja incepe administrarea in luna Februarie, in doza de 3 picaturi de 3 ori pe zi, preferabil sublingual.

Daca e administrat direct in sezon, Etaminys rareste si diminueaza amploarea simptomelor alergice si inflamatorii asociate. Se poate obtine si in acest caz stoparea lor completa, dar pot fi necesare doze mai mari sau cresterea frecventei de administrare. Pentru desensibilizare poate fi necesar mai mult timp, daca nu s-a facut profilaxie.

Si in caz ca sinteti alergici la veninul de albine puteti folosi profilactic Etaminys, inainte de inceputul zborului albinelor, dat fiind ca el combate alergiile la venin de albine, fan, praf, pe langa polenuri. Dozele sint cele mentionate mai sus.

Pentru o informare mai larga, cititi articolul Alergii sezoniere.

                   Dr. Cristina Aosan

(postat 08.02.2016)In conformitate cu legislatia drepturilor de autor, daca nu aveti un acord scris din partea Melidava, puteti prelua maxim 500 caractere din articolul care va intereseaza, daca precizati sursa si inserati vizibil link-ul articolului.