––> +

De ce imbatranesc oamenii ?

Copiii mici nu stiu ce este moartea si nu o inteleg. Dar adultii ii invata cuvintele « a imbatrani » si « a muri »; le explica cum oamenii imbatranesc si mor. Copiii invata aceste lucruri si cresc cu ele. Le cred. Cand ajung mari incep sa simta de la o vreme ca imbatranesc. Ei poarta deja acest gand si spun destul de des : «  Toti imbatranim !... »

Oamenii mai spun ca psihicul este foarte important pentru sanatate. Toti stim ca un om cu un psihic bun este sanatos sau se poate insanatosi usor daca s-a imbolnavit. Toti stim ca un om cu psihic slab sau negativist se imbolnaveste mai usor si se insanatoseste mai greu atunci cand s-a imbolnavit. De fapt gandul ne conduce trupul. Psihicul este cel care ne conduce in viata. Gandurile noastre influenteaza starea corpului, il determina spre o stare de sanatate sau spre alta.

Daca cineva se gandeste ca imbatraneste, va imbatrani ! Merge pe acest drum, prin propria vointa. S-a programat sa imbatraneasca si o face in mod neabatut.

Ati observat ca cel mai bine arata oamenii care sunt veseli, optimisti si nu le pasa de varsta lor formala ? Ei au refuzat sa invete ca imbatranesc.

Daca oamenii nu ar stii ca imbatranesc, ei nu s-ar gandi la acest lucru. Gandul lor nu ar da comanda trupului sa faca acest lucru. Nu si-ar trimite si conduce propriul corp spre batranete.

Daca nu am sti ca imbatranim, am trai vreme indelungata tineri si veseli?

Tie cine ti-a spus ca imbatranesti ?...In conformitate cu legislatia drepturilor de autor, daca nu aveti un acord scris din partea Melidava, puteti prelua maxim 500 caractere din articolul care va intereseaza, daca precizati sursa si inserati vizibil link-ul articolului.