Politica de retur

In conformitate cu dispozitiile OUG 34/2014, produsele achizitionate de pe www.melidava.ro se pot returna in termen de 14 zile calendaristice de la primire fara penalitati si fara a invoca vreun motiv, cu conditia ca produsul si ambalajul acestuia sa fie sigilate.

2. Produsele trebuie impachetate corespunzator (atat produsul, cat si ambalajul acestuia trebuie sa fie sigilate), iar factura aferenta trebuie atasata coletului. Clientul este responsabil de impachetarea produsului si a documentelor necesare pentru expedierea acestuia catre sediul Melidava.

3. Produsele vor fi expediate catre sediul Melidava SRL din Com. Varlezi Sat Varlezi, nr 648, Clădirea C7 jud. Timis.

4. Conform prevederilor art. 13 din aceeasi Ordonanta de urgenta, contravaloarea produselor returnate va fi rambursata in termen de 14 zile lucratoare de la data inregistrarii cererii de retur, in contul bancar specificat de client, fara a fi percepute comisioane pentru aceasta rambursare. in cazul in care nu se poate efectua rambursarea intr-un cont, clientul va fi contactat pentru a se stabili o alta metoda de rambursare.

5. Anularea repetata a comenzilor va putea fi considerata un abuz.

Pentru mai multe informatii, sesizari si suport ne puteti contacta pe e-mail  contact@melidava.ro sau telefonic la: 0740.20.50.40, 0768.19.29.39, 0788.411.477

Copyright © 2012-present S.C. Melidava S.R.L. Toate drepturile rezervate. Pace pentru Sanatate