Ceai URZICA

5,00 RON 4,59 RON
In stoc
SKU
00001125

Ceaiul de urzica infuzie prelungita 5 minute fluidizeaza sangele, in oncologie reduce riscul de metastazare. Interfereaza pozitiv hematopoieza, creste calitatea sangelui.

1. Utilizarea urzicii în oncologie este de mare utilitate pentru că pe lângă faptul că interferează pozitiv hematopoieza, adică crește calitatea sângelui, subțiază / fluidizează sângele, are efecte anticoagulante, ceea ce reduce riscul metastazării. Lucru știut de mai bine de 50 de ani, și neglijat de cele mai multe ori, din păcate, când totul s-ar putea rezolva atât de simplu, cu un ceai de urzică, dacă ar exista colaborare între medicina științifică și cea tradițională...

2. O altă utilizare extrem de utilă este pentru marii fumători, sau cei care au dureri de picioare, din pricina depunerilor aterosclerotice. Soția mea în practica ei a reușit să salveze picioarele unor fumători și ale unor diabetici, prin băi de picioare în infuzie de urzică, o linguriță de plantă macinată (partea aeriană), la 250 ml apă, infuzie 5 minute, ca proporție. Evident pentru băi de picioare o să aveti nevoie de 5...8 litri, în funcție de problemă, unul sau ambele picioare și de vasul în care se poate face îmbăierea. Se face o baie cât se poate de caldă, cu cronomentrul pornit. Se oprește îmbăiera când apare prima senzație de durere puternică. A două zi se repetă și se stă măcar o secundă în plus. Pare o glumă, dar la două luni se câștigă cel puțin un minut. Din pricina faptului că țesuturile se decongestionează cu adevărat în profunzime, senzația de durere este similară cu a mâinilor înghețate puse sub apă caldă... Greu de suportat, de asta se face o îmbăiere cu precauție și cu creșterea treptată a duratei. Dar salvează picioarele oricărui mare fumător sau diabetic care a ajuns să aibă țesuturi vinete, la limită cu necroza... De multe ori se poate simți un puls al vaselor de sânge la picioare, după chiar prima ședință. Efectele sunt și mai bune dacă se consumă și intern ceai pregătit ca infuzie, un litru pe zi. Se poate acri cu lămâie, caz în care se obține un dublu beneficiu al acestui ceai.

Scrieti propria recenzie
Doar utilizatorii inregistrati pot scrie comentarii. Va rugam Conectati-va sau creati un cont

Related products

Verificare articole pentru a le adauga la cos sau
Copyright © 2012-present S.C. Melidava S.R.L. Toate drepturile rezervate. Pace pentru Sanatate